background image

Our Top Priority - Our Guests & Staff: COVID-19 information

Onze Restaurants & Bars

Chill Beach Bar & Grill

Chill Beach Bar & Grill

Bezoek Chill Beach Bar & Grill en alles wat je ooit over beach bars dacht te weten, kun je verder gerust vergeten! Bij deze hotspot vind je het allerbeste van Curaçao verzameld op één plek

Lees meer

Hemingway Beach

Hemingway Beach Bar & Restaurant

Hemingway Beach is een sfeervolle locatie aan zee en is 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch, diner en meer! U kunt ontbijten op het strand, lunchen en ‘s avonds romantisch dineren.

Lees meer

Nemo Sushi & Wok

Nemo Sushi & Wok

Geniet van de Japanse keuken terwijl je uitkijkt op de Caribische zee. Nemo Sushi & Wok kun je vinden naast onze Nemo Pool. Nemo serveert een divers menu met sushi rollen, salades, soepen en wok gerechten.

Lees meer

Piazza Restaurant

Chill Beach Bar & Grill

Het ruim opgezette Italiaanse restaurant Piazza is een prachtplek om tussen de middag of ’s avonds neer te strijken en te genieten van het prachtige zeezicht. Piazza is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend voor diner.

Lees meer

Flavors

Bij Flavors kunt u terecht voor heerlijk ijs. Zo kunt u kiezen uit soft- en diverse soorten schepijs, milkshakes, sorbets en sundae’s. Verder is er een ruim assortiment aan schepsnoep.

Openingstijden: dagelijks van 12:00 uur tot 22:00 uur, alleen woensdag tot 21:00 uur.

Verzorging

Verzorging

U kunt ontbijt, halfpension en volpension toevoegen aan uw reservering, waarbij u kunt genieten van de culinaire hoogstandjes van onze verschillende restaurants.

Het ontbijtbuffet vindt plaats op het strand bij Hemingway. Voor lunch en diner kunt u terecht bij Hemingway, Chill of Piazza.