Curacao Hotel - Lions Dive & Beach Resort
English     Deutsch
slide 01 slide 02 slide 01 slide 02
Beschikbaarheid & Prijzen
Live Webcam

Gastenboek

Kijk eens naar wat sommige van onze gasten te zeggen hebben over hun ervaringen met ons hotel.

Klik hier om zelf uw ervaringen met Lions Dive & Beach Resort te plaatsen.

Page: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  
Ada Kok  -  Nederland
Jun 12, 2009
We moesten het allemaal even laten bezinken,maar ook wij hebben een fantastische vakantie gehad in het Lions Dive& Beach Resort !!
Maar wie eigenlijk niet ?? Wij hadden een geweldig appartement, echt van alle gemakken voorzien.En wat ons als oud Olympische zwemsters zo een deugd deed was het uitzicht vanaf ons balkon op het prachtige 50m zwembad en het strand! We hebben wat afgezwommen in dit bad.Waren bijna weer in training. :) :)
En wat was het heerlijk om te ontbijten en te dineren onder de palmen op het strand in het restaurant Hemmingway of Nemo.
Zit u op de website,maar wilt u toch nog even kijken naar de meningen van andere mensen in dit gastenboek? Nou,wij vinden het Lions Dive & Beach Resort beslist een aanrader !!Vooral ook door de warme ontvangst en het geweldige personeel. Wij komen in ieder geval beslist nog eens terug !!
Ada Kok,Betty Heukels en onze mannen Math en Hans.
Familie Huijbregts  -  Nederland
Jun 8, 2009
We zijn net een week terug uit Curacao en moeten erg wennen aan het haastige leven in Nederland.

Tijdens ons verblijf zaten we in een van de nieuwe grote appartementen bij het 50 meter zwembad.

In 1 woord fantastisch. Wat een luxe, prachtige ligging en praktisch ingedeeld. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam als dat nodig was.

Alles op loopafstand, echt ideaal.

Kortom, een fantastische tijd.

Bedankt voor alle goede zorgen en zeker tot ziens!!
Derk, Odile, Jorrit  -  Nederland
Jun 7, 2009
Heerlijk hotel met mooi, nieuw 50 meter zwembad. De appartementen rondom het zwembad zijn ruim en hebben ieder een groot terras. Ontbijt in rest. Hemmingway is prima, maar diner kwalitatief niet bijzonder tot slecht. Dat geldt ook voor het eten bij Piazza. Rest. Nemo was tijdens ons bezoek gesloten vanwege verbouwing van het (kleine) zwembad en de verbouwing van hotelkamers boven de receptie. Zorg dat je daar geen kamer in de buurt hebt, want dat geeft veel lawaai. Personeel van Lions Dive bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Jammergenoeg geen bediening bij het zwembad, waardoor de lege glazen/bekers zich soms opstapelden bij de ligbedden.
Heel mooi aangelegde tuin bij Lions Dive en strand bij is ruim, schoon en wordt goed onderhouden.
Corrie en Hans  -  Nederland
Jun 7, 2009
Geweldig, de dertiende keer.

Wat een geweldige vakantie hebben we gehad, die twee weken in mei.
We hebben gekozen voor een van de nieuwe appartementen, omdat ook kinderen en kleinkind overkwamen.
Het appartement is echt nog mooier dan we ons hadden voorgesteld.
Een perfecte indeling, goed geÔsoleerd en uitzicht op zee en op het nieuwe 50 m bad.
Een ideale accommodatie voor meerdere personen.
Toevallig viel de viering van het 20 jarig bestaan van het Resort in onze vakantie en waren we onverwachts in de gelegenheid de viering van dichtbij mee te maken.
Deze werd afgesloten een een fantastisch vuurwerk.
Kinderen en kleinkind waren ook heel erg enthousiast en mede dankzij de vriendelijkheid van de staf is het ook voor hun iets onvergetelijks geworden.
Aan deze vakantie, voorloper op ons 40 jarig huwelijks jubileum aan het eind van het jaar, hopen we in december samen een vervolg te geven.
Nogmaals dank aan eenieder, die onze vakantie tot een geweldige vakantie hebben gemaakt.

Corrie en Hans
Sandra en Dora  -  Nederland
Jun 6, 2009
Wij zijn net een paar dagen terug van ons verblijf in dit resort. In 1 woord geweldig!!!. Bij aankomst was onze hotelkamer overboekt, maar wij kregen zonder extra kosten een suite aangeboden. Het was in het nieuwe gedeelte helmaal super!!! Alles aanwezig. Incl 2 toiletten en tv's.....
Jullie hebben onze vakantie helemaal goed gemaakt!!!! Ontbijt bij Hemingway's was meer dan goed. Zo ook het dinner, zelfs voor een vegetarier zoals ik. Top en hopelijk tot ziens.
lisa  -  nederland
Jun 5, 2009
weet je hoe cool het hier is! ik ben er 2 jaar geleden geweest! en hopelijk gaan we nog een keer. want je kunt gewoon van je huisje naar het strand lopen of naar het zwembad en je hebt ook nog een leuke bar! dit is egt super leuk moet je egt doen!
Derk, Odile, Jorrit  -  Nederland
Jun 5, 2009
We hadden een heerlijke week in Lions Dive. Upgrade van een standaardkamer naar een appartement, dus wat kun je nog meer wensen! Met z'n drieŽn ruimte genoeg. Appartementen liggen heel mooi rond het enorm grote zwembad, met gedeeltelijk uitzicht op zee. Fijn groot terras.
Hotelkamers rond/boven receptie worden verbouwd en het zwembad bij restaurant Nemo (gesloten) ook. Dit geeft een hoop herrie, dus het is beter om in de buurt van de verbouwing geen kamer te hebben.
Ontbijt bij Hemmingway is prima, maar kwaliteit van diner viel behoorlijk tegen. Dat geldt ook voor bar/rest. Piazza.
Verder heel vriendelijk personeel, maar helaas geen bediening bij zwembad. Lege kopjes/glazen/flessen werden niet opgehaald.
Deze minimale onvolkomenheden wogen echter niet op tegen de fijne vakantie.
Cindy en Luciano  -  Nederland
Jun 2, 2009
Mooi en rustig gelegen hotel. Wij zaten in het oude gedeelte. Erg schoon. Advies; Neem er onbijt bij, dit hadden wij namelijk niet en we hebben uiteindelijk toch elke dag bij lions dive gegeten. Gaat wel 2x p.d. busje naar super markt maar het is toch makkelijker om gewoon ontbijt te hebben zit niks in de buurt...
Verder een heerlijke tijd hier gehad, mooi en rustig strand voor hotel, groot zwembad om ook te kunnen relaxen (50meter lang) echt heerlijk!
Leuke excursies hebben we gedaan; Klein curacao erg mooi om te snorkelen, eiland tour ook erg mooi en bij het hotel zit gratis toegang voor Sea Aqaurium, leuk om met dolfijnen te zwemmen of te knuffelen

Kortom gewoon doen, Top vakantie gehad
Leonie van HoŽvell  -  Nederland
Jun 1, 2009
Lieve Will en Katja,

Wat hebben we het heerlijk gehad bij jullie! Gelukkig was het bij terugkomst hier ook lekker weer dus we konden de strand-vibe nog even vasthouden.
Ik wilde jullie nog een keer ontzettend bedanken voor de waanzinnig geslaagde week (waarin werken meer op vakantie leek), voor jullie lieve gastvrijheid, de gezellige wijntjes op het strand, het lekkere eten en het rennen. Volgende keer hoop ik vaker mee te kunnen. Ik ga trainen!

We komen zo snel mogelijk weer terug en zullen Lions Dive in NL promoten!
DANK DANK DANK DANK!!

Ook namens Mo een hele dikke kus,


Leonie

Wendy en Joost  -  Nederland
May 25, 2009
Tien dagen lang hebben wij genoten van dit geweldige resort. Het is met recht de beste en mooiste plek van het eiland. Een zeer gunstig gelegen paradijs met uitstekende faciliteiten.
We zijn nu een week thuis en hebben gewoon heimwee...
"Het is als een warm bad", zei mijn partner. Hij kon het niet beter verwoorden.
Page: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  [17]  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  
©2017 Lions Dive & Beach Resort  •  Bapor Kibra, PO Box 4923, Curaçao  •  Tel: +(599 9) 434 8888 /788 8888  •  info@lionsdive.com