background image

Our Top Priority - Our Guests & Staff: COVID-19 information

Sportbad & Sportprogramma

Uniek in de Caribbean, het 50 meter sport zwembad bij LionsDive Beach Resort. Ideaal om de conditie op peil te houden tijdens de vakantie; heerlijk banen trekken met uitzicht op de Caribische zee. Natuurlijk blijft het vakantie, dus het zwembad is ook ideaal om even een verkoelende plons te nemen of lekker op een luchtbedje te dobberen. Naast het 50 meter zwembad is een ondiep kinderbad waar de kinderen fijn in kunnen spelen.

Het sportbad is vanaf de opening in 2008 al diverse malen gebruikt door professionele, internationale zwemploegen. Het bad kan worden klaargemaakt met lijnen en startblokken. In juni 2017 is het bad geheel gerenoveerd om zo nog beter aan de wensen van onze gasten te kunnen voldoen.

Sportprogramma

Gedurende de week kunnen de hotelgasten kosteloos aanhaken bij het eigen sportprogramma wat LionsDive Beach Resort aanbiedt voor het gehele gezin. (Hard)lopen in de zoutpannen, meetrainen met triatlon club TEC* in het 50 meter bad en de kinderen kunnen gezellig aanhaken bij de lokale zwemlessen. Hierbij is het motto: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

* LionsDive Beach Resort is hoofdsponsor van de lokale duursport- en triatlon-club TEC (Team Endurance Curaçao, www.tectriatlon.com)

360° Virtual Tour
360° Virtual Tour
50 meter sportbad
Sportief zwemmen