background image
Our Top Priority - Our Guests & Staff: COVID-19 information

Duikschool Ocean Encounters

Ocean Encounters is een gerenommeerd SSI en PADI Duikschool, gevestigd aan de marina van ons resort. Met een schitterend huis rif en de diversiteit verschillende tours die worden aangeboden, is dit je “One Stop Shop” om te snorkelen en duiken op Curaçao.

Geniet van de onderwaterwereld en schrijf je in voor een snorkeltrip, duikcursus of bootduik en laat je meevoeren in de bijzondere wereld van prachtige koralen en gekleurde tropische vissen. Ocean Encounters heeft dagelijks snorkel- en duiktrips naar de riffen aan de Oostkant van Curaçao, deze riffen zijn uitgeroepen tot de best bewaarde koraalriffen van het hele Caribisch gebied.

Leren Duiken

Wil je kennis maken met de onderwaterwereld schrijf je dan in voor een introduik. Of neem de volgende stap en haal je duikbrevet door de Open Water Cursus te volgen. Duik met dolfijnen in een beschermde natuurlijke lagune, je hebt hier zelfs geen duikbrevet voor nodig.

Uiteraard worden ook vervolgcursussen zoals Advanced Open Water, Rescue en Specialties zoals nitrox, visherkenning, bootduiken en stromingsduiken aangeboden.

360° Virtual Tour
360° Virtual Tour

Openingstijden

dagelijks08:00 - 17:00

Contact

Duiktrips

Dagelijks varen de boten uit voor 1 en 2 tank duiken naar verschillende duikplekken met fascinerende namen als Smokey’s, Barracuda Point en Kathy’s Paradise. Boek de speciale trip naar Klein Curaçao en het schitterende rif op Oostpunt. Ook de beroemde duik plek Mushroom Forest maakt onderdeel uit van het wekelijkse programma, net als de bijzondere duiken met dolfijnen in het open water. Een ervaring die je de vakantie van je leven bezorgt.

Snorkel trips

Bekijk je de onderwaterwereld liever van boven af, boek dan een snorkeltrip. Iedere middag vaart de boot uit naar onder ander het bekende Tugboat wrakje of Director’s Bay. Je kunt lekker zelf snorkelen of je aansluiten bij de begeleider die je het mooiste onderwater leven laat zien.

Animal Encounters

Ben je benieuwd hoe roggen, haaien en schildpadden er van dichtbij uit zien? Kom dan snorkelen of duiken met deze fascinerende dieren. Tijdens deze tour in de lagune in Sea Aquarium Park kun je ze allemaal voeren. De roggen zwemmen om je heen en eten uit je hand. Haaien en schildpadden zwemmen in het bassin ernaast en kun je voeren door de speciale ramen. Een bijzondere duik- of snorkelervaring die je iedereen aan zult raden. De entree voor het Sea Aquarium Park is bij de tour inbegrepen.