Curacao Hotel - Lions Dive & Beach Resort
English     Deutsch
slide 01 slide 02 slide 01 slide 02
Volw. Kind
Live Webcam

KLM Curacao Marathon

Jarenlang vormde het Lions Dive & Beach Resort in november het decor voor het grootse wielerevent Amstel Curacao Race. Toen in november 2014 echter de voorlopig laatste editie werd verreden, besloten wij een ander sportief evenement te omarmen. De KLM Curacao Marathon!

In november 2014 vond de eerste editie plaats en met deelnemers uit 20 verschillende landen was het gelijk een groot succes. Om een breed publiek te bereiken werd er naast de hele marathon ook nog een halve marathon, 10 km, 5 km en 15 km trail gelopen, allen met start en finish bij het Lions Dive. De deelnemers vonden het een unieke ervaring. Waar loop je een marathon over zo'n bijzonder parcours? Door hip Pietermaai, historisch Willemstad, over de pontjesbrug, langs de zee, over de Julianabrug en dan finishen op het strand. Voor herhaling vatbaar dus!

De volgende KLM marathon staat gepland voor 29 november 2015, inschrijven kan via www.klmcuracaomarathon.com en kamers in het hosthotel zijn al te boeken via reservations@lionsdive.com. Dit jaar zijn er twee trailafstanden te lopen, namelijk 10,5 en 16,65 km.

Het programma bij Lions Dive ziet er als volgt uit:

Vrijdag 27 november
Open Air Movie met de film ‘de Marathon’ bij Chill Beach bar

Zaterdag 28 november Pasta Party met masterchef Pascal Jalhay bij restaurant Piazza

Zondag 29 november Racedag en finish op het strand
Vanaf 17.00 uur Marathon Afterparty op het strand

KLM Curacao Marathon - Bridge
KLM Curacao Marathon - Willemstad
©2016 Lions Dive & Beach Resort  •  Bapor Kibra, PO Box 4923, Curaçao  •  Tel: +(599 9) 434 8888  •  info@lionsdive.com