Curacao Hotel - Lions Dive & Beach Resort
English     Deutsch
slide 01 slide 02 slide 01 slide 02
Volw. Kind
Live Webcam

KLM Curacao Marathon

Jarenlang vormde het Lions Dive & Beach Resort in november het decor voor het grootse wielevent Amstel Curacao Race. Toen in november 2014 echter de voorlopig laatste editie werd verreden, besloten wij een ander sportief evenement te omarmen. De KLM Curacao Marathon!

In november 2014 vond de eerste editie plaats en met deelnemers uit 20 verschillende landen was het gelijk een groot succes. Om een breed publiek te bereiken werd er naast de hele marathon ook nog een halve marathon, 10 km en 5 km gelopen, allen met start en finish bij het Lions Dive.

De deelnemers vonden het een unieke ervaring. Waar loop je een marathon over zo'n bijzonder parcours? Door hip Pietermaai, historisch Willemstad, over de pontjesbrug, langs de zee, over de julianabrug en dan finishen op het strand. Voor herhaling vatbaar dus! De volgende KLM marathon staat gepland voor 29 november 2015, inschrijven kan via www.klmcuracaomarathon.com en kamers in het hosthotel zijn al te boeken via reservations@lionsdive.com.KLM Curacao Marathon - Bridge
KLM Curacao Marathon - Willemstad
©2015 Lions Dive & Beach Resort  •  Bapor Kibra, PO Box 4923, Curaçao  •  Tel: +(599 9) 434 8888  •  info@lionsdive.com