background image

Pak uw loopschoenen, het is tijd voor de KLM Curaçao Marathon! Op 26 november 2017 wordt op Curaçao de vierde editie van de KLM Curaçao Marathon gehouden met dit jaar 3000 deelnemers.
Het parcours voert onder andere over de Koningin Emma-pontjesbrug, de 56,4 meter hoge Julianabrug en de prachtige zoutpannen van Jan Thiel.
Er zijn afstanden voor jong en oud: van de Cavalier (5 km) en de Intertrust (10 km), die ook gewandeld mogen worden, Royal Netherlands Navy Trail (10,5 km) tot de Amstel Bright Half Marathon en natuurlijk de KLM Full Marathon. Allen met Start & Finish bij het LionsDive Beach Resort Curaçao. De finish van alle afstanden is op het prachtige strand van het LionsDive waar vanaf zeven uur ’s ochtends een swingende Caribische afterparty start. Al met al een uitstekende gelegenheid voor een sportief internationaal evenement en daarmee het perfecte uitgangspunt voor een heerlijke en welverdiende vakantie bij het unieke LionsDive Beach Resort.

We hopen u ook te zien aan de start in Curaçao!

Boek je verblijf & begin je training

Snel inschrijven dus!

Boekt u voor 2 juli 2017 geldt er 20% marathon korting op uw accommodatie.
Boekt u na 2 juli 2017 geldt er 10% marathon korting op uw accommodatie.

Promocode: KLMMAR17. Korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen. Boeken kan tot en met 31 oktober 2017. Verblijven tussen 17 november en 3 december 2017.

Inschrijven kan via www.klmcuracaomarathon.com en uw accommodatie in het officiële Start & Finish hotel is te boeken via reservations@lionsdive.com. Korting alleen geldig voor KLM Marathon deelnemers. Toon uw KLM Marathon inschrijving op het moment van boeken, om uw korting te ontvangen.

Het programma bij LionsDive

  • Zaterdag 25 november
    Pasta Party met masterchef Pascal Jalhay bij restaurant Piazza
  • Zondag 26 november
    Racedag en finish op het strand
    Ontbijtbuffet bij Restaurant Hemingway op race day speciaal open va 1.30am. Vanaf 07.00 uur Marathon Beachparty op het strand.
Video

Video

Huldiging podium
Feest op het strand na de marathon