background image

Our Top Priority - Our Guests & Staff: COVID-19 information

Geef terug met LionsDive's Nieuwe Directe Boekingsvoordeel!

LionsDive Beach Resort Curaçao richt zich al jaren op duurzaamheid door middel van een Groene Missie. Het doel is om milieuvriendelijk, economisch en sociaal verantwoord te werken en tegelijkertijd een geweldige vakantie-ervaring voor onze gasten te creëren.

Een Nieuwe Sociale Partner

Met trots stellen we je voor aan een van onze sociale partners: GreenKidz.

Green Kidz

GreenKidz is opgericht in 2015 en gelanceerd met de wens om "de mentaliteit van generaties te veranderen". GreenKidz ontwerpt moderne, meertalige leermiddelen over duurzaamheid. Alle materialen zijn gratis beschikbaar op hun website om de impact te maximaliseren.
Met deze aanpak heeft GreenKidz al duizenden studenten en docenten in het Caribisch gebied kunnen bereiken!

LionsDive en GreenKidz hebben in het verleden ook al samengewerkt maar we versterken nu deze samenwerking door consequent en continu terug te geven. Vanaf 1 augustus 2021 doneren we voor elke kamernacht die geboekt is via de LionsDive-website, $1 aan GreenKidz zodat ze de kinderen, tieners, leraren en de rest van het eiland kunnen blijven onderwijzen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen op Curaçao, maar vooral de kinderen die de toekomst van ons eiland zijn, alles leren over duurzaamheid!

Logo Green Kidz

Teruggeven Voelde Nog Nooit Zo Goed!

Als je nu rechtstreeks via onze website boekt en bij LionsDive verblijft, maak je automatisch deel uit van de impact die we maken. Dat betekent dat we bij een verblijf van 7 nachten 7 dollar aan GreenKidz geven. Fantastisch, toch?

Wanneer je via onze website boekt, ontvang je ook extra voordelen voor de duur van je verblijf.

Boek je reservering direct en:

  • Doneer $1 per geboekte kamernacht aan GreenKidz, onze nieuwe partner!
  • Ontvang een gratis gedeelde luchthaventransfer. U hoeft zich geen zorgen te maken over het reizen van en naar LionsDive
  • Geniet van ons flexibele omboekings- en annuleringsbeleid
  • Ontvang een voucherboekje t.w.v. $100 met kortingen en freebies voor tijdens je verblijf (bij een minimum verblijf van 5 nachten)

We zien er naar uit om je te verwelkomen

Ben je een toekomstig bezoek aan Curaçao aan het plannen? Verken hier ons resort en check de beschikbaarheid, of neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.

Wilt u meer weten over GreenKidz? Bekijk hun website en leer meer over hun missie.

Green Kidz
Green Kidz