background image

Our Top Priority - Our Guests & Staff: COVID-19 information

Genieten van de smaken en op natuurlijke wijze jezelf verwennen bij LionsDive Beach Resort Curaçao

Stel je voor dat je je even in één grote buitenruimte bevindt, tegen het heldere turquoise water van de Caribische zee, op een plek waar je je tenen in het zand kunt krullen terwijl prachtige, kalmerende passaatwinden niet alleen de vochtigheid wegspoelen maar ook smaakvolle aroma's met zich meedragen waardoor uw mond watert. Deze plek die je je voorstelt bestaat echt, en we willen je graag uitnodigen om het LionsDive Beach Resort te ervaren, de natuurlijke en veilige plek om te verblijven op Curaçao.

Bij LionsDive Beach Resort, of je nu luiert op het strand, ontspant in 1 van de 2 zwembaden, geniet van een cocktail bij zonsondergang of geniet van de gezonde en heerlijke smaken in een van de 3 openluchtrestaurants, de mogelijkheid is er om jezelf te verwennen in een prachtige decadentie van zonsopgang tot ver na zonsondergang.

Met de vrijheid om te kiezen, kan je jezelf de flexibiliteit gunnen om de grote diversiteit aan keuzes te omarmen, variërend van energiek ontbijt tot hartige BBQ of zelfs bekroonde gerechten. Bij LionsDive Beach Resort willen we natuurlijk de eetlust stillen door je de gelegenheid te geven om te beslissen, dus laten we eens kijken naar alle handige opties op het terrein;

Hemingway Beach Bar & Restaurant

Hemingway Beach Bar en Restaurant in LionsDive Beach Resort biedt een ongedwongen sfeer op een locatie aan zee, met vier overdekte of openluchtsecties voor ontbijt, lunch en diner, plus ertussenin voor spontane tussendoortjes.

Vakantietip: mis de beroemde happy hours niet, op woensdag, vrijdag en zondag van 17.30 tot 18.30 uur, inclusief een gevarieerd aanbod aan livemuziek

Voor meer informatie, klik hier voor het complete menu voor ieders smaak.

Hemingway Beach Bar and Restaurant

Chill Beach Bar & Grill

Chill Beach Bar and Grill is de ultieme plek om te ontspannen en te genieten van een dag met je voeten in het zand terwijl je geniet van het uitzicht op zee. Hier kan je "chillen" en jezelf verwennen bij de hotspot aan het strand, waar je het allerbeste van Curaçao zult vinden.

Chill Beach Bar and Grill

Naast de steevaste kwaliteit van speciale dranken en ijskoude dranken, biedt Chill unieke lokale cocktails en hun eigen beroemde BBQ die 's middags wordt aangestoken. Zij staan klaar om je een keuze te serveren uit verrukkelijke vlees- of visspiesjes (geserveerd met salade en brood). We zijn er zeker van dat je volledig tevreden zult zijn en zijn van plan terug te komen om de "Chill" -ervaring keer op keer opnieuw te beleven.

Vakantietip: geniet van de Chill Happy Hours en de Chill & Grill Platters elke vrijdag en zondag van 17.00 tot 18.00 uur.

Voor meer informatie, klik hier voor het complete menu voor ieders smaak.

Piazza Curaçao

Dit ruime restaurant in Italiaanse stijl, gelegen naast het zwembad van 50 meter, in het middelpunt van LionsDive Beach Resort, is een heerlijke plek om tijdens de lunch of 's avonds te genieten van het prachtige uitzicht op zee. Piazza Curaçao is dagelijks geopend voor de lunch van 12.00 tot 17.00 uur met een selectie baguettes, wraps, sandwiches, salades, pasta's, pizza's, snacks en overheerlijk ijs.

Na 17.00 uur verwelkomt de heerlijke Italiaanse keuken je met een uitgebreid menu met pasta's, pizza's, vlees- en visgerechten en natuurlijk een scala aan speciale salades.

Het menu van Piazza Curaçao is met zorg samengesteld door hun culinaire team. Klik om het uitgebreide menu te downloaden.

Piazza - Italian Restaurant Curacao