Curacao Hotel - Lions Dive & Beach Resort
English     Deutsch
slide 01 slide 02 slide 01 slide 02
Volw. Kind
Live Webcam

Gastenboek

Kijk eens naar wat sommige van onze gasten te zeggen hebben over hun ervaringen met ons hotel.

Klik hier om zelf uw ervaringen met Lions Dive & Beach Resort te plaatsen.

Page: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  
Wendy  -  Nederland
Dec 6, 2008
We zijn al weer twee weekjes thuis, maar wat een geweldige vakantie hebben we gehad in Curacao. We waren met de familie in het Lions Dive Resort ter gelegenheid van het 25 jarig huwelijk van onze ouders. Het personeel was meer dan hulpvaardig met het verzinnen van een leuke verrassing voor onze ouders.
Ook over het appartement waren we zeer te spreken, wat een luxe. We zaten met zijn zessen in een van de nieuwe appartementen. De badkamers waren zeer luxe, de bedden sliepen heerlijk en de keuken van alle gemakken voorzien, Super!!!
Ook het personeel van restaurant Hemmingway was erg vriendelijk en beleefd.
Alles bij elkaar was het een geweldige belevenis en we zijn zeker van plan om nog een keer terug te komen naar het Lions Dive & Beach Resort.

Wendy
Laura & JoŽl  -  Nederland
Dec 1, 2008
Hallo lezers van het gastenboek,

Wat leuk dat de anderen zo positief waren, wij waren dat namelijk niet 100%. Het hotel is in opzet en locatie heel erg goed. Het onderhoud was iets minder (schimmel op het plafond) en de service was al helemaal slecht. Vooral in het restaurant Hemingway werden we slecht geholpen. De meeste tijd werden we genegeerd. Het duurde zo een kwartier tot een half uur tot iemand vroeg of we iets wilden drinken. Ook het vragen naar de rekening duurde zo lang. Aandacht trekken was onmogelijk aangezien het personeel de gehele tijd stug de andere kant op keek. De ene keek nog bozer dan de andere. Misschien lag het aan de vele regen, maar niemand van het personeel leek zin te hebben in het werk. Aan het eten lag het niet, die was van goede kwaliteit. Dat is zo jammer, want het had zo leuk kunnen zijn!! Grote kans dat we hier niet meer terug zullen komen, ben benieuwd of wij de enige zijn die zo ervaren is en of de beheerder van de website zo eerlijk is, om dit bericht er ook in op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Laura en Joël

Met vriendelijke groet,
Patricia en Eddie  -  Nederland
Nov 20, 2008
Helaas alweer een week terug in Nederland.
Bij jullie 11 dagen gebleven in 1 van de nieuwe appartementen.
Waanzinnig mooi uitzicht en zeer goed uitgeruste appartementen.
Alles erop en eraan en zeer ruim.
We kunnen niet anders zeggen dat we een top vakantie hebben gehad.
Het personeel erg vriendelijk en bij Hemmingway de bijnaam Miss awa Limoenchi gekregen.
Via deze weg wilde ik iedereen bij Lions dive bedanken voor jullie vriendelijk service en personeel.
Het was voor ons de eerste keer, maar hebben het er nu al over om weer terug te komen.Maar dan voor een langere periode, want we zijn tijd te kort gekomen.
Groeten Patricia en Eddie
Hans en Tiny Verhagen  -  Belgie
Nov 3, 2008
Al 3 jaar zijn wij regelmatig (5 a 6 keer per jaar) uw gast. Het wordt tijd, dat we een pluim uitdelen aan het personeel van Lion,s Dive. Onder leiding van Wil en Katja, stralen zij een vriendelijkheid uit en geven een top service, die werkelijk unique is, en lion,s Dive maakt tot een echt familie resort, waar het iedere keer ,,thuiskomen is,, Wij feliciteren het Management met de uitbreiding en hopen nog lang van de goede sfeer te mogen genieten.

Hans en Tiny Verhagen
Jan en Janny Veerbeek  -  Nederland
Oct 30, 2008
Hallo allen

In de maand oktober zijn wij 2 keer op bezoek geweest bij Lions Dive, Begin oktober hebben wij 9 nachten in een nieuw apartement gezeten, dat net opgeleverd was. Wij waren het testteam. Helemaal geweldig!! De dingen die NOG beter konden hebben wij genoteert en het team van LIONS DIVE was er als de kippen bij om het op te lossen. Geweldig! De nieuwe apartementen zijn een aanrader voor een ieder. Ze zijn geweldig qua indeling en ligging, De prachtige scharnierdeuren kunnen helemaal open en dat geeft een enorm uitzicht. Wij hebben de deuren optimaal gebruikt. Tijdens de storm zaten wij op het balkon te genieten van de wind. Wel vinden wij het spijtig voor alle schade die er is geleden op het eiland. Op het strand bij Lions Dive was er ook veel schade maar nadat de wind is gaan liggen kwamen de hulptroepen zeer snel op gang en na enkele dagen was alles bijna weer bij het \"öude\" Wij hebben met verbazing toegekeken hoe snel het ging.
De tweede periode hebben wij 8 nachten in een apartement gezeten met uitzicht op zee. Ook dit apartement was geweldig. Wat hebben wij genoten van het prachtige uitzicht!! Van de zon opkomst ( 6.45) tot de zonsondergang ( 19.00 ) was het een groot feest.
Wij wilen van onze kant het gehele team van Lions Dive bedanken voor alle goede zorgen, niets was hun te veel en altijd waren ze vriendelijk. Wil en Katja bedankt voor alles en jullie mogen trots op jullie medewerkeres zijn.
Hartelijk groet en hopelijk tot maart 2009 ( aan ons zal het niet liggen).
astrid potters  -  nederland
Oct 21, 2008
wat een super hotel we raken er niet over uitgepraat,
alle medewerkers zijn super vriendelijk kamers zijn groot schoon en netjes en zeker de nieuwe app. zijn super groot modern en heel netjes. we waren met een groep van 13 dus hadden allemaal een ander type kamer, de cabana\'s op het strand zijn ook top maar geen kamer kon tippen aan de nieuwe app. als straks alles klaar is met alles er omheen nieuw zwembad-restaurant-aangelegde tuin en een geweldige crew kan niet wachten om fotos te bekijken van hoe het is geworden.
als er mensen zijn die van plan zijn om naar curacao te gaan boeken naar lions dive zou ik zeggen je zal er genieten de mensen zijn supervriendelijk hier kun je lekker relaxen en je voelt je er thuis.
Groetjes de Brabo\'s
Brigitte en Ger Spees  -  Nederland
Oct 15, 2008
Wij zijn nu voor het tweede jaar in Lions Dive en het is er nog beter dan vorig jaar. We zijn als eerste gasten ondergebracht in een van de nieuwe appartementen, deze zijn Super Klasse.
Ondanks dat we nu midden in de bouwfase zitten is het elk moment van de dag genieten. De overlast van het bouwen wordt door het management van Lions Dive ruimschoots goedgemaakt. Wij ervaren de bouw overigens niet als storend omdat we zo het hele proces goed kunnen volgen op die momenten dat we op ons riante balkon zitten. Volgend jaar gaan we zeker weer naar Lions Dive en we willen dan graag weer een van deze nieuwe appartementen, om zo te kunnen genieten van al het moois dat ze nu bouwen. Het management en het gehele team zorgen voor een ontspannen en huiselijke sfeer, niets is hen te veel om het de gasten naar hun zin te maken. Zelfs tijdens de heftige storm hebben we volop genoten van ons appartement. We betreuren het zeer dat er zoveel schade is aangericht aan het strand tijdens de storm, maar er wordt meteen met man en macht gewerkt aan het herstel.
De volgende \"lichting\" gasten zal er nog weinig of niets van merken, omdat het LD Team alles meteen aanpakt en oplost.
Kortom, Lions Dive is een aanrader voor eenieder die van een ontspannen vakantie houdt.
Lof voor het Management en het gehele team!!!
Brigitte en Ger Spees
Misha  -  Nederland
Sep 23, 2008
2 weken in Lions Dive beloofd echt een onvergetelijke vakantie!! En wanneer je ook nog iets van het eiland wilt zien moet je echt een auto huren, anders mis je zoveel moois wat Curacao te bieden heeft. Wij hebben met z\'n twee een geweldige vakantie gehad, een volgende reis naar Lions Dive is al bijna weer geboekt!! De mensen zijn gastvrij en zeer vriendelijk, kamers zijn groot en schoon, eten/drinken is lekker (verspreid over het eiland zitten heerlijke restaurants), voldoende ruimte om te zonnen en te zwemmen, helder water om te snorkelen, Mambo op loopafstand, zwemmen met dolfijnen etc etc.... Als je naar Curacao wilt, ga dan naar Lions Dive en je bent verzekerd van een prachtige ervaring die je nooit meer zal vergeten!!
Danki en ayo!!
Jeroen en Yvette  -  Nederland
Sep 22, 2008
Geweldige vakantie gehad in dit hotel! Leuk sfeertje, heerlijk gegeten, lieve dames die het ontbijt verzorgen, nadat je bent wakker gebruld door de zeeleeuwen aan de overkant! Bij de receptie willen ze ook alles voor je doen! Dit is zeker niet de laatste keer geweest dat wij dit hotel bezocht hebben.
Familie Voerman  -  Nederland
Sep 14, 2008
Het is alweer 2 weken geleden dat wij op Curacao waren in het Lions Dive & Beach Resort.
Wij willen dan ook alle medewerkers via deze weg bedanken voor hun gastvrijheid en de goede zorgen.
Wij hadden een 4 persoons 3 kamerappartement met uitzicht op zee wat geweldig was.
Het ontbijt bij NEMO was goed verzorgd en savonds bij Hemingway kon je goed en lekker eten.
Het appartement was van alle gemakken voorzien, je kon het zo gek niet bedenken of het was er.
Ook het Sea aquarium is geweldig waar we met de dolfijnen hebben gezwommen.
Het was een geweldige vakantie en komen zeker weer terug.
Curacao geeft een gevoel wat niet te beschrijven is, dat moet je zelf ervaren.
Groetjes van, Kimberly,Remco, Sylvia en Wim
Page: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  
©2016 Lions Dive & Beach Resort  •  Bapor Kibra, PO Box 4923, Curaçao  •  Tel: +(599 9) 434 8888  •  info@lionsdive.com