Curacao Hotel - Lions Dive & Beach Resort
English     Deutsch
slide 01 slide 02 slide 01 slide 02
Volw. Kind
Live Webcam

Gastenboek

Kijk eens naar wat sommige van onze gasten te zeggen hebben over hun ervaringen met ons hotel.

Klik hier om zelf uw ervaringen met Lions Dive & Beach Resort te plaatsen.

Page: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  [19]  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
Corrie  -  Nederland
Jan 29, 2009
We zijn nu een week weer thuis, en nog iedere dag denk ik aan Curacao en aan Lions Dive. We hebben een grandiose super fijne vakantie gehad. Echt helemaal top, de schitterende appartementen die dagelijks worden schoongemaakt echt zo lux. Niet alleen het weer is zonnig, maar ook alle medewerkers stralen vriendelijkheid uit. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Daarom wil ik ook iedereen die bij Lion's Dive, duik en snorkel mederwerkers, Hemingway, Nemo en Pssst werkt heel hartelijk bedanken voor de onvergetelijke tijd die we bij jullie hebben gehad.
lucienne  -  Nederland
Jan 13, 2009
Met kerst en oud en nieuw in dit fantastische hotel geweest.

Geweldig alles werd goed verzorgd we hebben ontzettend genoten.
Eten was goed, ontbijt, luch en diner, bij Hemmingway kan het inderdaad af en toe wel wat vlugger, maar ja kan niet alles hebben.

Locatie is perfect je loopt zo naar Mambo en een paar winkels.

Kortom een geweldige ervaring zeker om nog eens naar terug te gaan.
Lucienne  -  Nederland
Jan 5, 2009
Wij zijn 3 januari 2009 terug gekomen uit Curacao en we verbleven in Lions Dive.
Wat een top hotel is dit. Perfecte kamer en super aardige mensen.
wij zijn er met kerst en oud en nieuw geweest en we hebben echt genoten.
Bij aankomst wel een oude kamer maar volgende dag werd dit opgelost en hebben we een andere kamer gekregen met een super uitzicht op zee.
Iedere dag werd de kamer schoongemaakt en was van alle gemakken voorzien.
Kortom een heerlijke tijd die veel te snel voorbij is gegaan.
Jolanda  -  Nederland
Dec 27, 2008
Over wat Laura en Joel zeiden over het personeel van Hemmingway moet ik helaas ook zeggen dat de service daar slecht was.
45 minuten op een drankje wachten, diverse keren verkeerd eten geserveerd krijgen, heel veel moeite doen om contact te krijgen met het personeel om iets te bestellen of de rekening te vragen.
Ik moet wel zeggen dat het niet over de hele bediening gaat. Sommige dagen was het wel goed.

Voor de rest:
-Het hotel was echt prachtig
-Mooie kamer
-Elke dag schone handdoeken
-Elke dag werd de kamer prima schoongemaakt
-Vriendelijk personeel
-Elke dag schone strandlakens

Al met al heb ik dus een prima vakantie gehad. Echt een vakantie waarom ik terugkijk met een glimlach.

Groetjes Jolanda
Wendy  -  Nederland
Dec 6, 2008
We zijn al weer twee weekjes thuis, maar wat een geweldige vakantie hebben we gehad in Curacao. We waren met de familie in het Lions Dive Resort ter gelegenheid van het 25 jarig huwelijk van onze ouders. Het personeel was meer dan hulpvaardig met het verzinnen van een leuke verrassing voor onze ouders.
Ook over het appartement waren we zeer te spreken, wat een luxe. We zaten met zijn zessen in een van de nieuwe appartementen. De badkamers waren zeer luxe, de bedden sliepen heerlijk en de keuken van alle gemakken voorzien, Super!!!
Ook het personeel van restaurant Hemmingway was erg vriendelijk en beleefd.
Alles bij elkaar was het een geweldige belevenis en we zijn zeker van plan om nog een keer terug te komen naar het Lions Dive & Beach Resort.

Wendy
Laura & JoŽl  -  Nederland
Dec 1, 2008
Hallo lezers van het gastenboek,

Wat leuk dat de anderen zo positief waren, wij waren dat namelijk niet 100%. Het hotel is in opzet en locatie heel erg goed. Het onderhoud was iets minder (schimmel op het plafond) en de service was al helemaal slecht. Vooral in het restaurant Hemingway werden we slecht geholpen. De meeste tijd werden we genegeerd. Het duurde zo een kwartier tot een half uur tot iemand vroeg of we iets wilden drinken. Ook het vragen naar de rekening duurde zo lang. Aandacht trekken was onmogelijk aangezien het personeel de gehele tijd stug de andere kant op keek. De ene keek nog bozer dan de andere. Misschien lag het aan de vele regen, maar niemand van het personeel leek zin te hebben in het werk. Aan het eten lag het niet, die was van goede kwaliteit. Dat is zo jammer, want het had zo leuk kunnen zijn!! Grote kans dat we hier niet meer terug zullen komen, ben benieuwd of wij de enige zijn die zo ervaren is en of de beheerder van de website zo eerlijk is, om dit bericht er ook in op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Laura en JoŽl

Met vriendelijke groet,
Patricia en Eddie  -  Nederland
Nov 20, 2008
Helaas alweer een week terug in Nederland.
Bij jullie 11 dagen gebleven in 1 van de nieuwe appartementen.
Waanzinnig mooi uitzicht en zeer goed uitgeruste appartementen.
Alles erop en eraan en zeer ruim.
We kunnen niet anders zeggen dat we een top vakantie hebben gehad.
Het personeel erg vriendelijk en bij Hemmingway de bijnaam Miss awa Limoenchi gekregen.
Via deze weg wilde ik iedereen bij Lions dive bedanken voor jullie vriendelijk service en personeel.
Het was voor ons de eerste keer, maar hebben het er nu al over om weer terug te komen.Maar dan voor een langere periode, want we zijn tijd te kort gekomen.
Groeten Patricia en Eddie
Hans en Tiny Verhagen  -  Belgie
Nov 3, 2008
Al 3 jaar zijn wij regelmatig (5 a 6 keer per jaar) uw gast. Het wordt tijd, dat we een pluim uitdelen aan het personeel van Lion,s Dive. Onder leiding van Wil en Katja, stralen zij een vriendelijkheid uit en geven een top service, die werkelijk unique is, en lion,s Dive maakt tot een echt familie resort, waar het iedere keer ,,thuiskomen is,, Wij feliciteren het Management met de uitbreiding en hopen nog lang van de goede sfeer te mogen genieten.

Hans en Tiny Verhagen
Jan en Janny Veerbeek  -  Nederland
Oct 30, 2008
Hallo allen

In de maand oktober zijn wij 2 keer op bezoek geweest bij Lions Dive, Begin oktober hebben wij 9 nachten in een nieuw apartement gezeten, dat net opgeleverd was. Wij waren het testteam. Helemaal geweldig!! De dingen die NOG beter konden hebben wij genoteert en het team van LIONS DIVE was er als de kippen bij om het op te lossen. Geweldig! De nieuwe apartementen zijn een aanrader voor een ieder. Ze zijn geweldig qua indeling en ligging, De prachtige scharnierdeuren kunnen helemaal open en dat geeft een enorm uitzicht. Wij hebben de deuren optimaal gebruikt. Tijdens de storm zaten wij op het balkon te genieten van de wind. Wel vinden wij het spijtig voor alle schade die er is geleden op het eiland. Op het strand bij Lions Dive was er ook veel schade maar nadat de wind is gaan liggen kwamen de hulptroepen zeer snel op gang en na enkele dagen was alles bijna weer bij het "Ųude" Wij hebben met verbazing toegekeken hoe snel het ging.
De tweede periode hebben wij 8 nachten in een apartement gezeten met uitzicht op zee. Ook dit apartement was geweldig. Wat hebben wij genoten van het prachtige uitzicht!! Van de zon opkomst ( 6.45) tot de zonsondergang ( 19.00 ) was het een groot feest.
Wij wilen van onze kant het gehele team van Lions Dive bedanken voor alle goede zorgen, niets was hun te veel en altijd waren ze vriendelijk. Wil en Katja bedankt voor alles en jullie mogen trots op jullie medewerkeres zijn.
Hartelijk groet en hopelijk tot maart 2009 ( aan ons zal het niet liggen).
astrid potters  -  nederland
Oct 21, 2008
wat een super hotel we raken er niet over uitgepraat,
alle medewerkers zijn super vriendelijk kamers zijn groot schoon en netjes en zeker de nieuwe app. zijn super groot modern en heel netjes. we waren met een groep van 13 dus hadden allemaal een ander type kamer, de cabana's op het strand zijn ook top maar geen kamer kon tippen aan de nieuwe app. als straks alles klaar is met alles er omheen nieuw zwembad-restaurant-aangelegde tuin en een geweldige crew kan niet wachten om fotos te bekijken van hoe het is geworden.
als er mensen zijn die van plan zijn om naar curacao te gaan boeken naar lions dive zou ik zeggen je zal er genieten de mensen zijn supervriendelijk hier kun je lekker relaxen en je voelt je er thuis.
Groetjes de Brabo's
Page: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  [19]  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  
©2015 Lions Dive & Beach Resort  •  Bapor Kibra, PO Box 4923, Curaçao  •  Tel: +(599 9) 434 8888  •  info@lionsdive.com