Curacao Hotel - Lions Dive & Beach Resort
English     Deutsch
slide 01 slide 02 slide 01 slide 02
Volw. Kind
Live Webcam

Amstel Curacao Race 2014

Lions Dive & Beach Resort is jaarlijks het start en eindpunt voor de Amstel Curacao Race; de afsluitende race van het wielerseizoen. De dertiende editie van deze succesvolle afgeleidde van de Amstel Gold Race in Nederland wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 8 november.

In de afgelopen jaren slaagde de organisatie er telkens weer in om de wereldtop naar het eiland te halen, waar de toppers vooral genieten van de een welverdiende vakantie en de relaxte sfeer die Curacao zo kenmerkt.

Voor wielertoeristen is het een unieke mogelijkheid om samen aan de start te staan met de toppers uit het wielerpeloton. In het verleden waren o.a. Alberto Contador, Mark Cavendish, Peter Sagan, Joaquim Rodriquez, Chris Froome, de gebroeders Schleck, Tom Boonen, Oscar Freire en vrijwel alle Nederlandse toppers aanwezig.

Naast de wielerwedstrijd staan er in de dagen voorafgaande de race talrijke activiteiten gepland zoals een bbq op het strand, een waterspektakel en een optreden van een Nederlandse artiest. Het geheel wordt afgesloten met de inmiddels beruchte Afterparty. Voor aanvullende informatie, het programma en reserveringen verwijzen wij u graag door naar www.amstelcuracaorace.com

Amsterdam Curacao Race
©2015 Lions Dive & Beach Resort  •  Bapor Kibra, PO Box 4923, Curaçao  •  Tel: +(599 9) 434 8888  •  info@lionsdive.com